ES-TV

 

ES-TV ble startet i 1993 og har sitt studio på hovedkontoret i Klostergata i Moss. ES-TV sender sine programmer på TV Visjon Norge. I dag når våre sendinger ut til hele Norge, og store deler av Europa. Vårt mål er å nå flest mulig med positive livssynsprogrammer, hvor vi også peker på at Jesus kan sette fri fra alle typer rusmidler.

FRA ARKIVET

Oppdag og bli inspirert av historier og videoer fra Evangeliesenterets historie. 

Ønskesangen med lise karlsen

«Ønskesangen» er seernes eget ønskeprogram som sendes lørdager kl. 11 og kl. 18 på TV Visjon Norge.

VÅRE PROGRAMMER

Arena 

HVER ONSDAG KL. 11 og 18 på visjon norge

Aktualitetsprogram ledet av Bjørn Gjellum med fokus på politikk og samfunn, særlig partipolitikk. 

Ønskesangen 

HVER LØRDAG KL. 11 og 18 på VISJON NORGE. 

«Ønskesangen» er seernes eget ønskeprogram og ledes av Lise Karlsen. Du kan ønske sanger til en spesiell anledning, for eksempel en oppmuntring eller fødselsdag.

Send ditt ønske på e-post til lise.karlsen@evangeliesenteret.no

FORBØNNsprogram

HVER FREDAG kl. 11 og 18 på visjon norge

Forbønnsprogrammet ledet av Arild Aasen. Her samles flere tusen i en felles bønnestund. Sammen ber vi for bønnebegjær, synger lovsang og deler sterke historier. Du kan dele ditt bønnebegjær hele uken på sms og post, eller ringe oss mens programmet sendes på telefon 21 00 49 30.

Fra Arkivet 

SE ARKIVET PÅ YOUTUBE!

Arkivet sendes ikke lenger, men du kan se tidligere programmer på Youtube. Her ligger gamle opptak av forkynnelse og sanger fra de siste 35 årene. 

MAGASINET

HVER MANDAG OG TIRSDAG KL. 11 og 18 på visjon norge

Her utforsker vi et stort spektrum av temaer, alt fra litteratur til reise. Her får du også mange innblikk i Evangeliesenterets arbeid.

ET BEDRE LIV

HVER TORSDAG KL. 11 og 18 på visjon norge. REPRISE PÅ SØNDAGER kl. 12.30 og 19.30.

«Et bedre liv» ledes av Evangeliesenterets daglige leder Trond Palmgren Eriksen. Her kan du bli kjent med mennesker knyttet til Evangeliesenteret, både ansatte, beboere og andre som har med senteret å gjøre. 

SØNDAGSMØTE

SØNDAG kl. 11 PÅ VISJON NORGE

Her vises et møte fra det siste året, gjerne et møte fra stevner eller møteserier. Her er det sang, vitnesbyrd og forkynnelse. 

Share This