Aktuelt

Påskehilsen

Påskehøytiden handler om det umulige som ble gjort mulig. Jesus tok på seg all verdens synd, bar det opp på korset, gjennom lidelse gikk i døden, ble begravet, men stod opp igjen fra de døde.

les mer

Kvinnesenter med stort hjerte

Evangeliesenterets kvinnesenter på Svene beskrives som en liten familie med mye humor, fellesskap og omsorg. Enkelte beboere trives faktisk så godt at de blir værende, selv etter at rehabiliteringen er over.

les mer

– Jeg følte meg så alene

«I løpet av en måned i fjor mistet jeg tre kamerater. De er gått bort, alle sammen. Det er klart det er veldig leit, og man gjør seg jo opp noen tanker når tre venner dør så tett.»

les mer

Fjordtun – Eget motivasjonssenter for menn

I september i fjor åpnet Evangeliesenteret et nytt motivasjonssenter for kvinner, på Svene i Numedal. Samtidig ble Evangeliesenteret Fjordtun på Hadeland, som før har vært et motivasjonssenter for kvinner og menn, kun et motivasjonssenter for menn.

les mer

Pastor på gata

Stian Ludvigsen (47), bestyrer for kontaktsenteret i Oslo, tror Gud for mirakler hver eneste uke, og svarene kommer i fleng: Mat-undre, frelsesopplevelser, og rusavhengige som reiser inn til rehabilitering. 

les mer

Tråkker inn i nye sko

Trond så opp mot taket og fikk øye på et sterkt hvitt lys som strålte ned på ham. – «Det var veldig lett å se, så klart som strålene fra en dusj.».

les mer

Gatemisjonæren

Merethe Aanestad (53) vokste opp i Tanzania som misjonærbarn. I dag er hun selv misjonær, ikke i Afrika, men blant Norges rusmisbrukere. Tekst: Marit Joys Wigart. | Foto: Privat. – Hei du, svarer Merethe i andre enden av telefonrøret. Når vi ringer henne sitter hun...

les mer

Få vårt GRATIS magasin

Vil du lese om vitnesbyrd, aktuelle temaer og om rusfrihet? "Ennå er det håp" kommer ut hver måned - og er helt gratis!

ABONNER NÅ!

Share This