Ledige Stillinger

Kan du tenke deg en meningsfull jobb i en inkluderende og engasjert organisasjon? Vi er en organisasjon i vekst, og utlyser stadig spennende stillinger! 

Miljøarbeider på Varna

Stillingsprosent: 100
Send søknaden til: karin.alexandersen@evangeliesenteret.no
Søknadsfrist: 26/04/19

Markedsføringskonsulent

Stillingsprosent: 100
Send søknaden til: karin.alexandersen@evangeliesenteret.no
Søknadsfrist: 01/05/19

«Trivsel og godt miljø skaper endring» 

Dette er mottoet til bibel- og friluftlinjen ved Evangeliesenterets folkehøyskole, Helgeland.
–  Når elevene trives og opplever gode ting, skaper det positiv endring helt naturlig, sier lærer ved linjen, Bjørn Hansen. 

– Skoleåret har gitt oss smilerynker! 

Det sier takknemlige elever om skoleåret ved bibel- og friluftslivslinjen, ved Helgeland Folkehøyskole.

Påskehilsen

Påskehøytiden handler om det umulige som ble gjort mulig. Jesus tok på seg all verdens synd, bar det opp på korset, gjennom lidelse gikk i døden, ble begravet, men stod opp igjen fra de døde.

Kvinnesenteret fikk kjøkkenmaskin og vaskemaskin i gave

Evangeliesenteret har mange glade givere. Onsdag kveld ga et ektepar, som ønsker å være anonyme, splitter ny vaskemaskin og kjøkkenmaskin til kvinnesenteret på Svene.

Kvinnesenter med stort hjerte

Evangeliesenterets kvinnesenter på Svene beskrives som en liten familie med mye humor, fellesskap og omsorg. Enkelte beboere trives faktisk så godt at de blir værende, selv etter at rehabiliteringen er over.

– Havnet i rus fordi jeg følte meg så tom

Mette Evensen begynte med rus som 14-åring. Da hun var 25 år dro en venninne henne inn på Evangeliesenteret. Der snudde livet seg og i dag jobber hun som saksbehandler i Evangeliesenteret.

– Jeg følte meg så alene

«I løpet av en måned i fjor mistet jeg tre kamerater. De er gått bort, alle sammen. Det er klart det er veldig leit, og man gjør seg jo opp noen tanker når tre venner dør så tett.»

Fjordtun – Eget motivasjonssenter for menn

I september i fjor åpnet Evangeliesenteret et nytt motivasjonssenter for kvinner, på Svene i Numedal. Samtidig ble Evangeliesenteret Fjordtun på Hadeland, som før har vært et motivasjonssenter for kvinner og menn, kun et motivasjonssenter for menn.

Pastor på gata

Stian Ludvigsen (47), bestyrer for kontaktsenteret i Oslo, tror Gud for mirakler hver eneste uke, og svarene kommer i fleng: Mat-undre, frelsesopplevelser, og rusavhengige som reiser inn til rehabilitering. 

ESTV – en livsforvandlende arbeidsplass

Hver uke får redaktør i ESTV, Terje Kingsrød (59), intervjue mennesker som forteller hvordan de ble rusfri og som gir Jesus æren for sine nye liv. Det har gjort noe med hans egen tro og lidenskap.

Share This