START DIN EGEN INNSAMLING FOR EVANGELIESENTERET!

Hvis du har en Facebook-konto kan du starte din egen kampanje for å støtte vårt arbeid!

Du trenger ikke oppgi dine bankdetaljer og pengene går uavkortet til oss. Start din innsamling nå eller les mer under om hvordan du gjør det!

START INNSAMLINGEN PÅ FACEBOOK!

Det er lett å komme i gang! 

Med noen få klikk kan du lag en digital innsamlingsaksjonen på Facebook. Start din kampanje ved å trykke på linken under og på «Samle inn penger»

 

Fyll ut skjemaet

Noen tips:

Kreative innsamlinger

Noen velger å ha kreative innsamlinger, mens andre skriver en enkel tittel. «Jeg stopper å røyke om dere samler 3000 til arbeidet» eller kanskje «Jeg vokser beina om dere samler inn 1500 til Evangeliesenteret».

Skriv en personlig tekst om hvorforfor du vil støtte nettopp Evangeliesenteret.

Kanskje har du eller noen i din krets selv fått hjelp? Kanskje har du lest en sterk historie i vårt blad eller på et av våre tv-program? Noen har også fått rusproblematikk på hjertet. 

Velg blant våre forsidebilder

Vi har en rekke bilder tilgjengelig, velg en som du selv liker – eller kanskje vil du laste opp ditt eget (trykk rediger, deretter last opp).

DEL MED DINE VENNER!

Knytt vennene dine til saken din, og få støtte fra folk overalt på Facebook!

«Trivsel og godt miljø skaper endring» 

Dette er mottoet til bibel- og friluftlinjen ved Evangeliesenterets folkehøyskole, Helgeland.
–  Når elevene trives og opplever gode ting, skaper det positiv endring helt naturlig, sier lærer ved linjen, Bjørn Hansen. 

– Skoleåret har gitt oss smilerynker! 

Det sier takknemlige elever om skoleåret ved bibel- og friluftslivslinjen, ved Helgeland Folkehøyskole.

Påskehilsen

Påskehøytiden handler om det umulige som ble gjort mulig. Jesus tok på seg all verdens synd, bar det opp på korset, gjennom lidelse gikk i døden, ble begravet, men stod opp igjen fra de døde.

Kvinnesenteret fikk kjøkkenmaskin og vaskemaskin i gave

Evangeliesenteret har mange glade givere. Onsdag kveld ga et ektepar, som ønsker å være anonyme, splitter ny vaskemaskin og kjøkkenmaskin til kvinnesenteret på Svene.

Kvinnesenter med stort hjerte

Evangeliesenterets kvinnesenter på Svene beskrives som en liten familie med mye humor, fellesskap og omsorg. Enkelte beboere trives faktisk så godt at de blir værende, selv etter at rehabiliteringen er over.

– Havnet i rus fordi jeg følte meg så tom

Mette Evensen begynte med rus som 14-åring. Da hun var 25 år dro en venninne henne inn på Evangeliesenteret. Der snudde livet seg og i dag jobber hun som saksbehandler i Evangeliesenteret.

– Jeg følte meg så alene

«I løpet av en måned i fjor mistet jeg tre kamerater. De er gått bort, alle sammen. Det er klart det er veldig leit, og man gjør seg jo opp noen tanker når tre venner dør så tett.»

Fjordtun – Eget motivasjonssenter for menn

I september i fjor åpnet Evangeliesenteret et nytt motivasjonssenter for kvinner, på Svene i Numedal. Samtidig ble Evangeliesenteret Fjordtun på Hadeland, som før har vært et motivasjonssenter for kvinner og menn, kun et motivasjonssenter for menn.

Pastor på gata

Stian Ludvigsen (47), bestyrer for kontaktsenteret i Oslo, tror Gud for mirakler hver eneste uke, og svarene kommer i fleng: Mat-undre, frelsesopplevelser, og rusavhengige som reiser inn til rehabilitering. 

ESTV – en livsforvandlende arbeidsplass

Hver uke får redaktør i ESTV, Terje Kingsrød (59), intervjue mennesker som forteller hvordan de ble rusfri og som gir Jesus æren for sine nye liv. Det har gjort noe med hans egen tro og lidenskap.

ABONNER PÅ VÅRT GRATIS MAGASIN!

Hver måned utgir vi magasinet «Ennå er det håp». Her kan du lese blant annet sterke livshistorier, reportasjer, portretter, og samfunnsaktuelle saker.

ABONNER NÅ!

Share This