ENNÅ ER DET HÅP

Hver måned produserer vi vårt gratis magasin, Ennå er det håp. Her kan du lese portrettintervjuer, samfunnsaktuelt stoff og vitnesbyrd.

Få vårt GRATIS magasin

Vil du lese vitnesbyrd, portretter, reportasjer, samt aktuelle samfunns-artikler? Magasinet Ennå er det håp gis ut hver måned – og er helt gratis!

ABONNER NÅ!

Ennå er det håp er Evangeliesenterets månedsmagasin. Bladet kommer ut en gang i måneden, og har i dag om lag 26 000 abonnenter. Ennå er det håp skal gjenspeile en del av Evangeliesenterets arbeid, på forskjellige områder.

Tre hovedsaker som er med i hvert nummer er, Forvandlingen, Samfunn og Portrettet. 

Ellers består Ennå er det håp av reportasjer og artikler av ulikt slag. Det kan være noe nytt som skjer innen Evangeliesenteret eller folk som har opplevd noe spesielt. Kort sagt prøver vi å belyse mye av det som skjer.

I hvert nummer skriver daglig leder Trond Palmgren Eriksen en lederartikkel. Den kan inneholde mye forskjellig fra måned til måned.

Er du ikke abonnent, kan du bli det. Det koster ingenting, men lesernes tilbakemeldinger er at det gir mye.

Bjørn Gjellum
Redaktør

«Trivsel og godt miljø skaper endring» 

Dette er mottoet til bibel- og friluftlinjen ved Evangeliesenterets folkehøyskole, Helgeland.
–  Når elevene trives og opplever gode ting, skaper det positiv endring helt naturlig, sier lærer ved linjen, Bjørn Hansen. 

Påskehilsen

Påskehøytiden handler om det umulige som ble gjort mulig. Jesus tok på seg all verdens synd, bar det opp på korset, gjennom lidelse gikk i døden, ble begravet, men stod opp igjen fra de døde.

Share This